Šodien gatavosim ļoti garšīgu uzkodu – kraukšķīgas kabaču standziņas, kas pārklātas ar sieru. Kabači tiek pagatavoti cepeškrāsnī bez eļļas pilītes. Esmu pārliecināts, ka šī recepte patiks daudziem. Tas ir vienkārši, ātri un ļoti garšīgi.
Sastāvdaļas:
Kabači- 2 gab.
skābs krējums – 200 g (vai 2 olas)
2 ķiploka daiviņas
sāls pipari
siers – 100 g.
rīvmaize – 100 g.
Kā gatavot:
Kabačus sagriež 1-1,5 cm biezos kubiņos.
Skābajam krējumam pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sāli un maltus melnos piparus. Visu samaisa.
Uz vidējas vai smalkas rīves sarīvē 100 gramus siera (es izmantoju Holandes sieru) un pievieno tikpat daudz rīvmaizes. Sajauc.
Tagad katru daiviņu iemērcam ķiploku skābā krējuma mērcē un pēc tam apviļā siera un rīvmaizes maisījumā.
Lasi vēl: Es vāru bietes tikai 15 minūtes – nav jāgaida vesela stunda. Mana māte šo metodi izmanto jau ilgu laiku
Nokrata lieko un liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepam papīru.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Priekšnieks (50) izsauca mani uz kabinetu, bet kad viņš man uzdeva jautājumu par dekrētu – es uzrakstīju atlūgumu
- Bagātīgas Ziemassvētku kaktusa ziedēšanas noslēpums: eksperti skaidro, kā un kad to pareizi laistīt
- ”Es netieku klāt savai paciņai pakomātā”: daudzi cilvēki ļoti neapmierināti ar paku piegādēm tieši dēļ viena iemesla
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- Rīgas dome plāno ieviest jaunas izmaksas, kas no 2026.gada maija būtiski ietekmēs tūkstošiem dzīvokļu īrnieku Rīgā
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu










